



"ULAANBAATAR – INTERNATIONAL INVESTMENT AND PARTNERSHIP FORUM 2023"

GOVERNOR'S OFFICE OF THE CAPITAL CITY (NEW BUILDING IN YARMAG) ULAANBAATAR, MONGOLIA

April 20th, 2023

Organizer:

- Governor's Office of the Capital City
- Ulaanbaatar Chamber of Commerce

08:00-09:00	Registration
09:00-09:30	Opening ceremony
	- Performance
	- Opening speech
	Presentation-1
09:30-09:45 /15 minutes/	"Development vision of Ulaanbaatar city, creation, and investment partnership"
	/ Sumyabazar Dolgorsuren, Governor of the Capital City and Mayor of Ulaanbaatar /
09:45-10:00 /15 minutes/	Presentation-2
	"Public-Private Partnership Cooperation, Opportunities and Challenges"
	/Gankhuyag Adilbish, President of Ulaanbaatar Chamber of Commerce/
10:00-10:45 /45 minutes/	Discussion: Opportunities for public and private sector Partnership and investment in urban development
	Purpose: Discuss how the private sector, civil society organizations, and international organizations can work together to implement the development vision and policies of Ulaanbaatar city, and how the legal environment and business environment need to be improved to develop this cooperation.
10:45 - 11:00	Signing Ceremony for the Memorandum of Understanding between The Governor of
/15 minutes/	the Capital City and The Ulaanbaatar Chamber of Commerce
11:00 - 11:15	Coffee break
/15 minutes/	
11:15 - 11:30 /15 minutes/	Presentation-3 'To be determined'
	/ International donor organization, private sector representation /
11:30 - 11:45	Presentation-4

/10 minutes/	"Introduction of the project of high-capacity public transport with pillared structures and the new ring road project of Ulaanbaatar city"
	/Misheelt Ganbold, Executive Director of "Ulaanbaatar New Urban Construction" LLC/
11:45 - 12:00 /15 minutes/	Presentation-5 "The current situation of public-private partnership in Ulaanbaatar, opportunity, solutions"
	/ Bayarchimeg Nanzad, Ulaanbaatar City Council Representative and Executive Director, "Ulaanbaatar City Development Corporation JSC"/
12:00 - 12:15 /15 minutes/	Presentation-6 /Project introduction from member company of Ulaanbaatar Chamber of Commerce/
12:15 - 12:30 /15 minutes/	Presentation-7 /Project introduction from member company of Ulaanbaatar Chamber of Commerce/
12:30 - 13:30	Lunch
13:30 - 17:00	Introduction of Investment Projects, Private B2B meeting, MOU Signing Ceremony
17:00 - 17:30	Conclusion and Forum Closing